Video skandal: Zv kryetari i bashkisë Gjirokastër Lush Serjani ja merë këngës/ Në harem këndohet kënga në sta bëfsha …… me hile

Advertisement

Është e tëmerrsme të mendosh se në ditët më të vështira për shqipoërinhë zv kryetari i bashkisë Gjirokastër ja merë këngës.Pak ditë më parë në një video duket që pasi janë dehur me alkol dhe me kokainë, ku në harem nuk kanë munguar edhe eskort me femra.

Në këtë video është duke harbuar dhe kënduar nënkryetari i Bashkise se Gjirokastrës Lush Serjani,  i c ili duket se e ka mëndjen se si të dehin  dhe të mpijnë trurin , me kokainë dhe me alkol,   dhe më pas ja ka marrë këngës duke i kënduar dashurisë,  edhe pse në moshë duket se është gjysh, por pushteti dhe paraja e vjedhur qytetarëve Gjirokastrit e ka bërë këtë, këtë personazh të jetë në rininë e vonuar kështu që ka të drejtë të mos mendoj për fuklarallikun që e ka mbytur popullin, por të shfryj me angje dhe orgji në Sërbi .

Advertisement

Nënkryetari i bashkise se Gjirokastrës Lush Serjani,  ka qënë i shoqëruar dhe nga  Iljaz Memushi,  kryetar i Partisë Socialiste  Gjirokastër dhe njëkohësisht  drejtor i ujesjellesit po në këtë qytet, i cili njihet gjërësisht , si një personazh i përfshirë në disa tendera korruptiv.

Padyshim që këtij grupi  kënge, nuk mund ti mungonte  dhe kudret Alkaj, drejtor i kulturës dhe në ansamblin e tij duket se ka marrë dy personazhe të talentuar jo vetëm  në korrupsion porë edhe në këngë.

Ky harem i organizuar nga Kudret Alkaj, është mbajtur në Sërbi dhe nga informacione kofidenciale të tre këta personazhe kanë përfituar nëpër hotele të shoqëruar edhe nga dashnoret e tyre.  Për tëcilat do të flasim në vijim.

Advertisement
176
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com