Vettingu i (pa)drejtësisë/ Përse pasuria e komisioneres Alma Faskaj nuk ka burim?

Advertisement

Burime të sigurta për redaksionë tonë, vënë në pah fshehjen e të ardhurave dhe deklarim të rremë të komisioneres Faskaj. Po ju paraqes im si më poshtë pasuritë e komisioneres Faskaj, e cila insiston të vendosë  por as që e merr mundimin ta fillojë vettingun nga vetja. Komisioneria Faskaj disponon një shtëpi luksoze banimi, 3 katëshe,  në Tiranë të ndërtuar vetë.

Advertisement

• Pasuri të paluajtshme, truall me sipërfaqe 2 080 m2.

•Pasuri të paluajtshme në Lushnje, tokë truall me sipërfaqe 8 250 m2.

•Bashkëshorti i saj, Z. Idajet Faskaj, pronar i një toke truall në Tiranë me sipërfaqe 238 m2.

•Të dy bashkëshortët janë pronar me pjesë takuese 50% secili të një autoveture të tipit Hyndai me kursimet familjare dhe të ardhura nga trashëgimia, vlera 1 908 620 Lekë.

E gjithë kjo pasuri e komisioneres Alma Faskaj e cila nuk ka burim se nga vjen. Alma nuk ndjehet, vazhdon të bëjë pasuri dhe të mbështesi botën e krimit në vetting.

Advertisement
204
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com