Ushqimet që hamë çdo herë dhe krijojnë një ndjenjë melankolie

Advertisement

Dihet që ushqimi ndikon në trupin tonë dhe funksionin e tij.Sidoqoftë, a mund ta imagjinoni që ato madje ndikojnë në psikologjinë tonë? E megjithatë ka ushqime që ne i hamë çdo ditë dhe na shkaktojnë melankoli. Bëhet fjalë për ushqimet yndyrore. Këto janë ushqimet me shumë yndyrë që krijojnë ndjenjën e melankolisë, sjellin përgjumje, depresion dhe natyrisht keqardhje.Sidoqoftë, mbani mend se shkenca ka folur për diçka tjetër. Ata thonë se ajo që ne nuk hamë (dhe duhet të hamë) ndikon tek ne më shumë emocionalisht sesa ajo që hamë (dhe nuk duhet të hamë). Pra, duhet të ketë moderim në gjithçka dhe ne hamë atë që na pëlqen kur duam, por në të njëjtën kohë hamë shëndetshëm në baza ditore.

Advertisement
Advertisement
285
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com