Testet e shpejta ‘paralizojnë’ lëvizjen e automjeteve në Kakavijë

Advertisement

Testet e shpejta që u bëhen udhëtarëve kanë bërë shkak për radhën kilometrike të shkaktuar në pikën kufitare të Kakavijës.

Testi i shpejtë është detyrim për çdo individ që ikën për në Greqi.

Pala greke punon me një sportel, ndërsa kryen edhe testet e shpejta. Gjatë muajit gusht kanë hyrë 29148 persona, nga të cilët 20184 të huaj (turiste) dhe kanë dalë 21000, ku  14 148 persona të huaj, pjesa tjeter jane shqiptarë.

Advertisement
Advertisement
292
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com