Skandal:Dëshira Qato ndërton pa leje në buzë të detit/ Policia e shteit bëhet palë me veprimtarinë kriminale

Dëshira Qato është një emër jo pak i njohur për veprimtari në kundërshtim me ligjin,  dhe…

Drejtuesi i policisë Vlorë ndërton pa leje

 Shefi i Komisariatit Himarë , Artur Veshaj është në funksion të lartë të policisë i cili…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com