Situata në Afganistan, Papa Françesku: Dialogu dhe solidariteti ofrojnë shpresë për të ardhmen, të ndihmojmë nevojtarët!

Advertisement

Gjatë meshës së të dielës në Vatikan, Papa Françesku është ndaluar te situate kaotike në Afganistan.Ai ka thënë se duhet të ndihmojmë nevojtarët, e shtoi se dialogu dhe solidariteti dërgojnë në krijimin e një bashkëjetese paqësore dhe vëllazërore.“Duhet të ndihmojmë nevojtarët, të lutemi për ta. Dialogu dhe solidariteti dërgojnë në krijimin e një bashkëjetese paqësore dhe vëllazërore dhe ofrojnë shpresë për të ardhmen e vendit.Falenderoj të gjithë ato shtete që po ndihmojnë afganët në këtë situatë të vështirë”, u shpreh Papa Françesku.

Advertisement
Advertisement
317
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com