“Shkundeni nga themelet këtë vend…”, Artan Hoxha publikon foton me mesazhin e rëndësishëm

Advertisement

Gazetari i njohur investigativ, Artan Hoxha ka publikuar një foto nga memoriali në kujtim të  217 burrave të vrarë nga bandat shoviniste serbe.

“Në kujtim te 217 burrave, qe rane martire të ketij vendi vetem pse ishin shqiptare dhe flisnin shqip…

Advertisement

Dhe kur shoh larte e poshte jugut te Shqiperise, varreza memoriale te ushtrise greke, pa eshtra të vraresh në qivure, me vjen t’i them Trebeshines dhe Dhembelit, Shendellise dhe Lunxherise, shkundeni nga themelet kete vend…”, ka shkruar Hoxha.

Advertisement
185
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com