Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Z. Arens Çela

Advertisement

 

Prokurori  pranë Prokurorisë së Përgjithshme, Z. Arens Çela, ka sot më datë 02.03.2021, ora 13:00 seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit.

Arens Çela do të gjykohet nga trupa gjykuese: Pamela Qirko, Xhensila Pine dhe Firdes Shuli.

Advertisement

Mbetet për t’u parë se si do të gjykohet prokurori Çela.

Advertisement
320
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com