Qingji i urtë pi dy nëna/ Ja pse vonon gjykimi i Luan Dacit

Advertisement

Një ndër çështjet më të zhvarritura në procesin gjyqsor edhe pse faktet duken sheshit, është ajo për Luan Dacin ish anëtarin e KPA-së. Luan Daci u dënua nga shkalla e parë me 1 vit shërbim prove dhe pezullim nga detyra me akuzën e falsifikimit të dokumenteve.

Zvarritja e këtij procesi fsheh pas vetes fakte tronditëse me të cilat është përfishirë ky gjyqtar inmoral i cili është pergjegjes i trazirave të 97 dhe firmave piramidele. Konkretsisht bëhet fjalë për gjykimin e një ndër firmave që zhvati shqiptarët dhe i la ata pa asgjë.
Luan Daci edhe pse kishte vendosur shpërndarjen e fondacionit “Xhaferri”, çuditërisht e ka mbajtur vendimin në zyrën e tij 6 muaj me radhë, ndërkohë që shqiptarët vijonin e dorëzonin para tek firma piramidale.

Advertisement

Kapja e drejtësisë nga politika e ka degraduar këtë sistem, e ka cuar atë një një dystandartizim të frikshëm dhe ka rrënuar shumë gjyqtar dhe prokuror të ndershëm dhe ka lënë në rrjetën e sistemit shumë të korruptuar. Kjo pasi ata bëjnë komplote ne njëri- tjetrin dhe u kthejnë favoret e së shkuarës së errët.

Gjyqtari Luan Daci paraqitet si një marionetë që I shërben krimit dhe politikës dhe që duhet flakur një sekondë e më parë nga drejtësia shqiptare.

Advertisement
280
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com