Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela shkelsi më i madh i ligjeve.

Advertisement

Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela është pritur nga njerëzit si shpëtim për njerëzit, të vuajtur  nga hajdutët e sistemit të drejtësisë , por Olsian Çela  rezulton shkelsi më i madh i ligjeve.

Nga ana e shumë qytetarëve dhe zyrave të avokatisë janëbërë ankesa të ndryshme  për oficerë dhe prokurorë të inkriminuar , të korruptuar të lidhur me krimin , dhe nga ana e Prokurorisë së Përgjithsme nuk vihet uji në zjarrë të kthehet minimalisht një përgjigje  dhe jo më të luftojnë paligjshmërinë.

Një ndër rastet e ankuara në Prokurorinë e përgjithshëme  Olsian Çela,  është dhe rasti i ankesës të bërë nga ana e Studio Ligjore Jurisprudenca një oficer I cili është  në gjëndje të dehur në çdo kohë në orar pune emir I të cilit është Martin Pali

Martin Pali  ka ushtruar dhunë mbi Avokatën e kësaj Stuioje,  por njëkohësishtë është kapur me zë dhe figurë duke konsumuar alkol në orarin e punës , ky opgj jo vetëm nuk është ndërshkuar nga ana e  Prokurorit i përgjithshëm Olsian Çela nga ankesa e bërë ,  por është mbrojtur nga ky institucion duke mos ndinjuar të kthej përgjigje ankesës të bërë edhe pse është jasht çdo afati ligjor për kthimin e përgjigjes,  edhe pse ka përcaktime ligjore nuk zbatohen nga vet më I madhi I Prokurorisë, dhe cfar mund të presim nga martin pali I cili është tap 24 orë.

Advertisement

Pra Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela është  më keq se e shkuara e prokurorisë pasi cënon të drejtën kushtetuese të qytetarëve dhe mbron ata vartës të cilëtr janë të inkriminuar dhe jasht cdo morali për të qënë përfaqsues të Akuzës.

Advertisement
465
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com