Prindi i papërgjegjshëm në Tiranë mban fëmijën në vendin e parë të pasagjerit pa asnjë rrip sigurimi

Advertisement

Në njoftimin e policisë për masat kundër drejtuesve të mjeteve që shkelin rregullat e qarkullimit rrugor janë evidentuar raste tepër të rrezikshme që vënë në rrezik jetën jo vetëm e të rriturve por edhe të fëmijëve. Një drejtues mjeti kishte fëmijën e tij jo më shumë se 2-vjeç, në vendin e parë të pasagjerit, pa ndenjësen e posaçme dhe për më tepër duke pirë duhan. Ndërkohë që babai i papërgjegjshëm është dënuar me gjobë 8000 lekë.

Advertisement

Uniformat blu njoftojnë gjithashtu edhe raste të tjera të konstatuara nga kontrollet intensive nga Policia Rrugore, në të gjitha rrugët interurbane dhe në qendrat e banuara në të gjithë vendin.

 

 

 

 

Advertisement
262
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com