Përmbytje dhe batuta në Vlorë

Advertisement

Ditën e sotme ka pasur reshje të shumta shiu në qytetin e Vlorës duke shkaktuar probleme për njerëzit dhe qarkullimin e automjeteve.

Një qytetarvlonjat me batutë dhe ironi u drejtohet të gjithë qytetarëve që janë të mirëpritur vetëm ata që dinë not, të tjerët jo, pasi rrezikojnë të mbyten.

“Ndodhemi në rrugën Albano-Romina në Vlorë dhe ju mirëpresim, e theksoj prapë, ata që dinë not, ata që s’dinë not mos të vijnë në Vlorë se mbyten, kjo është Vlora jonë”, dëgjohet të thotë qytetari.

Advertisement
249
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com