Përfitimet që ka organizmi nga brokoli

Advertisement

Brokoli i takon familjes së lakrës, e për të gjitha perimet e kësaj familjeje është dëshmuar se parandalojnë paraqitjen e kancerit.

Brokoli është shumë i pasur me vitamina A dhe C, kalium, fibra dhe me vitaminën B. Më së shpeshti hahet si shtesë gjelle, apo edhe si sallatë. 

Advertisement
Advertisement
250
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com