Pas Shahut, një tjetër prokurore jep dorëheqjen në Prokurorinë e Tiranës

Advertisement

Prokurorja Anila Galaxhni, ka dhënë dorëheqjen nga detyra që mbante në Prokurorinë e Tiranës.

Galanxhi ditën e sotme ka dorëzuar dorëheqjen e saj në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, e cila do të shqyrtohet më pas.

Ajo ka filluar karrierën e saj në sistemin e drejtësisë në vitin 2001 si prokurore e Prokurorisë së Vlorës dhe prej vitit 2005 e ushtronte funksionin në Prokurorinë e Tiranës.

Më herët edhe ish-kandidati për kryeprokuror dhe magjistrat aktual në Prokurorinë e Tiranës, Granit Shahu, dha dorëheqjen nga posti i prokurorit.

Advertisement

Pritet që kërkesa e tij do të shqyrtohet nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë më 18 qershor.

Granit Shahu ka qenë një ndër kandidatët për ish kryeprokuror, por u skualifikua nga vettingu.

Advertisement
302
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com