Pa doktoraturë dhe me mashtrime/ Komisioneri Roland Ilia shëndërron KPK-në institucionin e korrupsionit

Advertisement

Burime të sigurta për infront.org tregojnë se komisioner i Vettingut, Roland Ilia ka përfituar një bursë ekselence nga Ministria e Arsimit për 5 vite për studime në Gjermani. Pikërisht këtu ndodh edhe habia.  Normalisht se kusht për mbarëvajtjen e bursës është që të përfundonte studimet dhe të mbronte doktoraturën në shtetin gjerman.

Ama figuron që komsioneri Roland Ilia nuk ka doktoraturë të mbrojtur në Gjermani gjë e cila do të thotë që ky individ ka abuzuar me fondin e ekselencës të dhënë nga shteti.

Nga viti 2001 deri në 2002 ka kryer studimet master në Universitetin e Kolnit në Gjermani por nuk ka asnjë dokument që e konfirmon këtë gjë.

Abuzimi me taksat e qytetarëve tashmë është fakt. Këtij komisioneri pavarësisht me mashtrime arriti të fitonte postin në KPK duket se ka një mbështetje të madhe nga kokat e krimit falë “marrëveshjes” për të denigruar Procesin e Vettingut.

Advertisement
432
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com