“Nuk përballoj dot emocione të forta…m’ka lanë takikardinë ama…”. Fifi rrëfen periudhën e vështirë

Advertisement

Nuk kanë qenë të paktë ata artistë që kanë ndarë me të gjithë eksperiencat e tyre me problemet e shëndetit mendor.

Së fundmi, Fifi ka treguar për të gjithë ndjekësit se ka përjetuar ankth si dhe ka bërë publike pasojat që i ka lënë kjo gjë, takikardinë dhe po ashtu nuk mund të përballojë emocione të forta. Por pavarësisht kësaj, ajo ka arritur ta kontrollojë veten dhe është e lumtur.

Advertisement

“Po kam kalu dhe normal qe ka pasoja ajo gjeja ..M’ka lane takikardinë ama kjo eshte e veqanta jem dhe e kontrolloj, une ate, dhe jo ajo mua.. Nuk perballoj dot emocione te forta as negative as pozitive ..e prap jam e lumtur qe mund te dashuroj pa kontroll”, ka shkruar ajo.

Advertisement
347
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com