Nisin nesër fluturimet nga Aeroporti i Kukësit, do të ulet për herë parë në pistë avioni nga Zyrihu

Advertisement

Duke filluar nga nesër nisin fluturimet nga Aeroporti i Kukësit.

Më 9 korrik kompania ajrore zvicerane Helvetic Airlines do të ulet në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit, duke filluar dhe fluturimet tregtare në aeroportin e ri të vendit.

Advertisement

Fluturimi i parë nga Zyrihu për në Kukës do të pritet me ceremoni mirëseardhje në pistë dhe një konferencë shtypi për mediat dhe të ftuarit.

Advertisement
132
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com