New York lëshon certifikatën e parë te vaksinimit kundër Covid-19

Advertisement

New York ka lancuar certifikatën e parë te vaksinimit kundër Covid në vend.

Qytetarët do të marrin një kod në celularin e tyre për të treguar se janë të vaksinuar kundër COVID-19 ose janë negativë. Certifikata e parë në vend, e quajtur Excelsior Pass, do të përdoret fillimisht  në vende  si Madison Square Garden, por javën e ardhshme do të shpërndahet në të gjithë vendin.

Advertisement

Njerëzit do të duhet të shkarkojnë aplikacionin, të shkruajnë emrin e tyre, datën e lindjes, kodin postar dhe t’i përgjigjen një sërë pyetjesh personale për të konfirmuar identitetin e tyre.

 

Advertisement
457
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com