Në Mars gjenden mbetjet e një ndërtese?

Advertisement

Thuajse nuk kalon asnjë ditë që të mos publikohet ndonjë lajm rreth pamjeve misterioze në Mars, të cilat dërgohen në Tokë nga roveri që gjendet mbi sipërfaqen e Planetit të kuq. Edhe pse shumë prej atyre incizimeve dhe fotove paraqesin një ambient të vdekur dhe të paformë të Marsit, mbështetësit e teorive të konspiracionit, si dhe ithtarët e ekzistimit të alienëve, gjejnë aty objekte të llojllojshme, eshtra, raketa, njerëz, kafshë, etj. Por, disa herë pamjet janë vërtetë intriguese dhe të bëjnë të mendohesh gjatë para se ta krijosh një mendim.

Advertisement
Advertisement
268
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com