Mbyllet numërimi në qarkun e parë në Shqipëri, fituese del PD

Advertisement

Sapo është mbyllur numërimi në qarkun e parë në Shqipëri, në Kukës pasi është qarku me numrin më të ulët të votuesve, duke prodhuar dhe më pak deputetë se qarqet e tjera.

Advertisement

2-1 në favor të PD-së është ndarë ky qark. PD ka marrë 62.27% të votave, PS 35.85 ndërsa LSI ka marrë 0.17%.

PD 24.071 vota

PS 13.856

PSD 183

LSI 64

Advertisement
316
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com