Luan Daci, shkaktari kryesor i trazirave të 1997 që mbështet nga politika

Advertisement

Luan Daci lindi në Tepelenë, në vitin 1957 dhe fitoi titullin “Jurist” pas diplomimit në Fakultetin e Drejtësisë, në vitin 1994. Z. Daci ka ushtruar funksionin e ndihmësgjyqtarit pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë nga shtatori i vitit 1993 deri në mars të vitit 1994, ndërsa nga marsi i vitit 1994 deri në dhjetor të vitit 1997, ka ushtruar funksionin e gjyqtarit pranë kësaj gjykate.

Pra, duket qartazi se viti 1997 e ka gjetur gjyqtarin Luan Daci në gjykatë, për të cilën është akuzuar dhe në lidhje me firmën piramidale “Xhaferri” të 1997, firmë e cila Daci mbajti një vendim të fshehur për rreth 6 muaj. Shkaktari kryesor i vitit të trazirave, vitit 1997 nuk është askush tjetër përveçse gjyqtarit Luan Daci. Gjyqtari ka luajtur me ligjet dhe me popullin shqiptar sa herë dhe si i ka dashur qejfi.

Advertisement

Për këtë, nuk ka dhënë llogari duke anashkaluar çdo provë të mundshme. Sigurisht që gjyqtari Daci do të anashkalojë çdo provë për aq kohë sa drejtësia të jetë e dystandartizuar nga politika.

Advertisement
199
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com