Ligji që toleron komisionerët dhe dënon qytetarët e thjeshtë

Advertisement

Portali In-Front.org ju ka mbajtur gjatë gjithë kohës të informuar mbi komisioneren Xhensila Pine e cila ka të ndërtuar në mes të Tiranës një vilë luksose. Sipas formularit të deklarimit në ILDKPI, bashkëshorti i komisioneres së vetingut   Xhensila Pine , ka ndërtuar  një vilë pa leje prej 5 katëshe në mes të Tiranës,  me sipërfaqe ndërtimore 362.9 m2 , e cila ka një vlerë  shum të lartë monetare  dhe një zot e di se nga vjen burimi i këtyre të ardhurave.

Ligji ka dënuar qytetarë të thjeshtë që kanë ndrtuar pa leje për të siguruar një çati për famijen e tyre por komisioneret si Xhensila që ka ndërtuar vilë 5 katëshe, nuk arrestohet.

Advertisement

Ndërtimi i paligjshëm i një objekti në tokën e vet dënohet me gjobë ose me burgim deri në një vit. Por kjo vepër e kryer në tokë publike ose shtetërore apo në tokën e tjetrit, dënohet me burgim nga një deri në 5 vjet.”

Komisionerja Xhensila Pine duhet të ishte në burg tani, duke vuajtur dënim që meriton për vilën luksoze 5 katëshe. Duket qartazi sesi po ndërtohet reforma në drejtësi dhe se hapet që po merren janë në favor të politikës, jo drejtësisë.

Advertisement
270
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com