Kush shkel orën policore i bllokohet patenta dhe makina për 1 muaj

Advertisement
Advertisement

Qeveria shqiptare tërheq penalitetin 3 vite bllokim patente dhe mjeti për mosrespektim të orës policore. Sipas ndryshimeve në aktin normativ të mars 2020 tani kush nuk respekton orën policore do të ndëshkohet me pezullim patente 1 muaj si dhe masë shtesë gjobë.

Sipas të dhënave, vetëm në Tiranë per  periudhën mars 2020 deri në mars 2021 janë 160 ankime në gjykatën administrative për patenta të bllokuara në Tiranë me masën 3 vite.

Advertisement
200
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com