Krimi në çdo qelizë të Vettingut/ Ja bëmat e komisioneres Alma Faskaj 

Advertisement

Komisionerja Alma Faskaj është denoncuar nga ana e SPAK për veprën penale “Falsifikim i dokumentave”.

Ky kallëzim është bërë nga gjyqtarja Hajrie Muçmata, ku sipas saj Alma Faskaj e fshehur shkarkimin nga detyra, në dokumentet e falsifikimit, për t’u bërë pjesë e Vetnigut.

Gjithashtu ajo rezulton se më 23 korrik të vitit 1996 , është shkarkuar nga detyra për shkelje të ligjit dhe për paaftësi në detyrë, nga ana e Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Advertisement

Ajo ka një eksperiencë të gjatë si lektore dhe e ka ushtruar këtë profesion në universitete publike dhe jopublike të vendit, si dhe pedagoge e Shkollës së Magjistraturës nga viti 1998.

Organet kopetente kanë zgjedhur të mos reagojnë dhe krimi dukshëm ka prekur çdo qelizë të sistemit të drejtësisë, madje edhe Vettingun.

Advertisement
249
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com