KPA nis proces disiplinor Luan Daci/ U dënua me burg për falsifikim

Advertisement

Përcaktohet me short trupa gjykuese për procesin disiplinor ndaj anëtarit të Kolegj it të Posaçëm të Kualifikimit, Luan Daci.

Advertisement

Daci u dënua me brug nga Apeli i Gjykatës së Posaçme për falsifikim të dokumenteve, pasi kishte fshehur vendimin për shkarkimin e tij në vitin 1997, dënim që u konvertua në 12 muaj shërbim prove.

Tashmë është Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit që ka vënë në lëvizje KPA-në, për nisjen e një procesi disiplinor ndaj anëtarit tashmë të pezulluar Luan Daci.

Trupa gjykuese do të kryesohet nga Natasha Mulaj, dhe me anëtarë Alban Shtyllën dhe Ina Ramën.

Advertisement
241
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com