Komisioneri i Vetingut na la pa fjalë/ Ku i gjeti Lulzim Hamitaj 400 mijë euro

Advertisement

Lulzim Hamitaj ka jo një por plot katër apartamente dhe një toke në Mullet, Tiranë, vlera e të cilave arrin në mbi 400 mijë euro.

Në bazë të disa dokumentave rezulton se komisioneri i Vettingut është pronar i një apartamenti me vlerë 180 mijë euro, si edhe të një garsoniere, me vlerë 60 mijë euro, të cilat ndodhen në kryeqytetin italian, Romë. Po ashtu, Komisioneri Hamitaj rezulton gjithashtu pronar i dy apartamenteve në Tiranë. Njëri, me vlerë 70 mijë euro, është blerë prej tij në vitin 2010, si edhe një tjetër apartament në Farkë, me vlerë 34 mijë euro.

Advertisement

Krahas apartamenteve, komisioneri Lulzim Hamitaj rezulton që ka blerë edhe një tokë në Mullet, me vlerë totale 70 mijë euro. Në përmbledhje, pasuria e paluajtshme, e blerë nga komisoneri Hamitaj arrin në vlerë rreth 400 mijë euro.

Këto njerëz të paaftë nga ana profesionale drejtojnë Reformën në Drejtësi. Detyra e Lulzim Hamitaj është shkelur dhe lënë në gjysëm pavarësisht se ishin zotuar ta çonin deri në fund vënjen e drejtësisë.

Advertisement
197
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com