Ja kush është strategjia e detajuar për Reformën në Drejtësi

Advertisement

Darian Pavli ka lindur në vitin 1975 në Vlorë dhe ka master nga Universiteti Qendror Europian (Hungari) dhe ligjin e shërbimit publik nga Shkolla e Ligjit e Univer sitetit të Nju Jorkut (SHBA). Ai vjen nga radhët e juristëve me një eksperiencë prej 15 vitesh.

Advertisement

Por emri i Pavlit del si ekspert ligjor i ‘EURALIUS’ dhe si jurist i Fondacionit për Shoqëri të Hapur, që i përket miliarderit George Soros. Në jetëshkrimin e Pavlit thuhet gjithashtu se ka shërbyer si këshilltar i Komisionit të Posaçëm Parlamentar i Reformës në Drejtësi.

Një paketë dokumentesh nga fondacioni Sorros dhe e-maile të shumta u publikuan në Gusht-Shtator 2016, të cilat vërtetuan strategjinë e detajuar që rrjeti ‘Soros’ kishte hartuar për Reformën në Drejtësi në Shqipëri dhe strategjia ishte gati që prej vitit 2013. Ky fondacion ka patur patronazhin e Reformës në Drejtësi në Shqipëri

Advertisement
201
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com