Gjyqtari i Apelit Administrativ Bari Shyti, përballë Vettingut

Advertisement

Gjyqtari Bari Shyti ka dalë paraditen e sotme para vettingut. Trupa gjykuese që po kryen procesi e vetingut përbëhet nga Suela Zhegu, Genta Tafa Bungo dhe Firdes Shuli.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku m e kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale

Advertisement

Bari Shyti e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993 dhe ka punuar si gjyqtar në Gjykatat e Bulqizës dhe atë të Dibrës. Në vitin 2013, ai u dekretua si gjyqtar në Gjykatën Administrative të Durrësit dhe prej vitit 2016 e ushtron funksionin në Gjykatën Administrative të Apelit.

 

Advertisement
316
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com