Fluturime nga aeroporti i Kukësit për në Zyrih e Stamboll me Air Albania, ja çmimet

Advertisement

Kompania ajrore kombëtare “Air Albania”, ka njoftuar se në datë 15 korrik linja nis fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kukësit “Zayed”, Flatrat e Veriut.

Sipas njoftimit, destinacionet e para që do të nisin udhëtimet nga ky aeroport janë Zyrihu dhe Stambolli duke filluar nga 1 euro + taksat.

Advertisement

Çmimet e publikuara nga linja ajrore janë si më poshtë: Kukës – Zyrih 12 EUR, Zyrih – Kukës 28.66 EUR, Kukës – Stamboll 12 EUR, Stamboll – Kukës 23 EUR.

Advertisement
344
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com