Dua Lipa dëshiron të shoh më shumë unitet mes grave

Advertisement

Si ylli i revistës i revistës ‘Vogue’ Dua Lipa flet për përkrahjen që gjinia femërore duhet t’i bëjnë njëra-tjetrës.

Dua Lipa këtë muaj është fytyra e ‘Vogue Australia’, dhe si ylli i revistë për këtë muaj ajo ka folur rreth unitetit të grave dhe mbështetjes që ato duhet t’ia bëjnë njëra tjetrës, shkruan Daily Mail.

“Është e rëndësishme për mua të tregojmë më shumë unitet mes grave, ne duhet të shohim më shumë vajza më shumë diversitet duhet të jemi më të bashkuara” tha sensacioni i muzikës pop.

Advertisement

“Për një kohë të gjatë njerëzit vun gratë përball njëra tjetrës, kjo nuk duhet të qëndroj kështu” shtoi mes tjerash Dua.

Advertisement
221
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com