Disa fshatra të Gjakovës pa ujë për shkak të një defekti

Advertisement

KRU “Gjakova” ka njoftuar se si pasojë e një defekti në një gyp, disa fshatra të kësaj komune kanë mbetur pa ujë të pijes.

Sipas kësaj kompanie, ekipet e tyre janë angazhuar me të gjitha kapacitetet në sanimin e këtij defekti dhe deri atëherë kanë kërkuar mirëkuptimin e banorëve të zonës.

Advertisement

Ju njoftojmë se është paraqitur një defekt në gypin fi 350 në fshatin Bec.

Pa furnizim me ujë të pijes duke u atakuar nga ky defekt janë fshatrat; Bec, Bordosan, Doblibarë, Vraniq dhe Rezinë”, thuhet në njoftim.

Advertisement
861
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com