Arrestohen dy të dyshuar për grabitje me armë

Advertisement

Hetuesit policor të sektorit rajonal të hetimeve në Ferizaj, kanë identifikuar dhe arrestuar dy persona B.G. 25 vjeçar dhe V.S. 26 vjeçar, si të dyshuar për tetë raste të grabitjeve me armë në rajonin e Ferizajt, si dhe një rast grabitje me armë në rajonin e Prishtinës.

Advertisement

Lidhur me këto raste, hetuesit policorë kanë siguruar prova të mjaftueshme materiale të cilat janë gjetur me rastin e bastisjes së shtëpisë dhe objekteve tjera përcjellëse dh atë:

Advertisement
211
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com