Vidhte ilaçet dhe ua shiste pacientëve me Covid, rrëfehet infermieri: Kisha borxhe dhe…

Advertisement

Infermieri Nikolin Ciko ka pranuar gjatë dëshmisë së tij se i ka kryer ai vjedhjet në spital. Ai ka thënë se ka kryer vjedhjet pasi kishte borxhe dhe kredi për të larë. Nikolin Ciko ishte infermier në urgjencë dhe merrej me pacientët me COVID, për këtë shkak ai dyshohet se ua shiste këtyre pacientëve medikamentet e vjedhura.

Advertisement

43-vjeçari ka vjedhur më datë 08.03.2021 dhe 30.08.2021 një sasi të konsiderueshme medikamentesh e pajisjesh mjekësore me vlerë mbi 1.000.000 lekë.

Advertisement
349