Udhëtonin drejt Britanisë të fshehur në anije, policia holandeze arreston 9 shqiptarët

Advertisement

Policia holandeze ka arrestuar 9 shqiptarë, të cilët ishin fshehur në një anije dh e po udhëtonin drejt Britanisë së Madhe.

Advertisement

Sipas një zëdhënësi të policisë, efektivët u habitëm me mënyrën që shqiptarët kishin zgjedhur për të kaluar kufirin, pasi zakonisht emigrantët hipin në kamionë dhe udhëtojnë fshehurazi.

Shqiptarët ishin fshehur në kabinën e fjetjes, ndërkohë që policia ka arrestuar 2 kapitenët e anijes, Den Oever dhe Den Helder, të cilët po hetohen nëse janë pjesë e ndonjë rrjeti për trafikun e qënieve njerëzore.

Advertisement
124
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com