Seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Maria Qirjazi

Advertisement

 

Gjyqtarja pranë gjyqtare pranë gjykatës së Apelit Tiranë, Znj Maria Qirjazi,

ka më datë 22.02.2021, ora 10:00 seancë dëgjimore për subjektin e rivlerësimit.

Znj. Maria Qirjazi do të gjykohet nga trupa gjykuese: Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa (Bungo), dhe Roland Ilia.

Në seancat e mëparshme kemi parë shumë vendime të gabuara të gjykuara nga trupa gjykuese. Le të presim të shikojmë se si do të gjykojë trupa gjykuese për gjyqtaren pranë Apelit Tiranë.

Advertisement
Advertisement
152