Rama: Shqipëria arrin 1.5 milionë vaksinime

Advertisement

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se në Shqipëri janë bërë 1.5 milion vaksina.Rama mes të tjerësh ka vijuar thirrjen e tij për qytetarët që të vaksinohen.Kujtojmë se për disa kategori profesionesh vaksinimi është i detyrueshëm, për shkak të përballjes dhe ekspozimit më të gjerë me covid-19. Prej disa muajsh vendi ynë po përballet edhe me variantin Delta ndërkohë që në botë po qarkullon një tjetër mutacion i Covid ai i versionit Mu.

Advertisement
Advertisement
205