Padrejtësia zë rrënjë në zyrën e KPK-së/ Komisionerja Genta Bungo bëhet njësh me botën e krimit

Advertisement

Vettingu jo vetëm që po filtron dhe pastron sistemin e drejtësisë, por po shkon edhe më thellë. Nga ky proces jemi mësuar të degjojmë shkarkime të padrejta, mashtrime dhe mungesë të theksuar profesionalizmi.

Në periudhën 1993-1996, Genta Tafa (Bungo) ka punuar si juriste në Drejtorinë Juridike dhe Konsullore në Ministrinë e Punëve të Jashtme. Nga shkurti 1996 deri në shtator 2003 ka punuar si pedagoge e brendshme në Fakultetin e Drejtësisë të Univ ersitetit të Tiranës. Ndërsa në periudhën shtator 2003 – dhjetor 2006 ka punuar në MPVD, në fillim si përgjegjëse e sektorit juridik e më pas si Drejtore e Drejtorisë Juridike dhe Marrëdhënieve me Jashtë.

Advertisement

Komisionerja e Vettingut Genta Bugo që njihet ndryshe edhe si vajza e regjisorit Leka Bungo ka plot histori për të treguar. Duke nisur që nga vdekja tragjike dhe e parakohëshme e bashkëshortit të saj, të cilin e braktisi që ditën e varrimit për të shkuar në zyrën e KPK-së.

Ndërsa vetëm së fundmi, babai i tij, mbështetës i flakët i partisë socialiste është shëndërruar në drejtorin më të ri të RTSH-së.

Advertisement
257
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com