Luks i pafundëm/ Ja pasuritë marramendëse që posedon komisionerja Suela Zhegu

Advertisement

Ndikimi politik dhe mungesa e pavarësisë së institucioneve të drejtësisë ka ndikon shumë në përkeqësimin e gjendjes së sistemit të drejtësisë.

Suela Zhegu akoma qëndron pjesë e Vettingut pavarësisht se ka një seri parregullsish në l idhje me punën dhe pasuritë që zotëron.

Advertisement

Komisionerja ka një eksperiencë prej më shumë se 21 vitesh brenda sistemit të drejtësisë. Në qershor të 2017,  Zhegu u emërua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Suela Zhegu madje edhe është kallëzuar nga gjyqtati i Apelit, Alaudin Malaj me akuzën e falsifikimit të formularit të vetëdeklarimit. Gjyqtari e akuzoi atë ka përvetësuar pasurinë e vëllait të saj pasi ky i fundit ka ndërruar jetë.

Suela Zhegu akoma vazhdon të jetë pjesë e KPK pavarësisht gjithë pasurive dhe pronave që ajo nuk ka per të arritur kurrë t’i vërtetojë me drejtësi dhe vërtetësi.

Advertisement
135