Lirohet nga detyra Avokatja e Shtetit, ja kush e zëvendëson

Advertisement

Lirohet nga detyra avokatja e shtetit Enkelejda Muçaj dhe në vend të saj emërohet Brunilda Lilo.

Lirimi nga detyra me propozim te kryeministrit Edi Rama dhe me firmën e tij.

Advertisement
240
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com