Kush e tradhtoi dhe kush i qëndroi besnik Ilir Metës në Kuvend?

Advertisement

Artur Roshi, Lefter Maliqi, Suzana Topi, Fatjona Dhimtri dhe Adriatik Alimadhi.

Mësohet se abstenim ka votuar deputeti Ralf Gjoni, cili mbante postin e këshilltarit të Metës në kohën kur presidenti aktual ishte në krye të Kuvendit. Seanca përmbyll sot një muaj hetim mes institucioneve për shkeljet e presidentit gjatë fushatës.

Advertisement

Por megjithë shkarkimin nga Kuvendi, vendimi nuk hyn në fuqi pa u shprehur gjykata Kushtetuese.

Advertisement
183