KOSOVA

Kryeministri shqiptar E. Rama, me “Ballkanin e hapur”i futi thikë pas shpinë Kosovës dhe “vëllait” të vogël, siç e quante Albin Kurtin..!?

Advertisement Po e filloj shkrimin me një thënie«: Kryeministri i Shqipërisë Edvin Kristaq Rama me socialistët e tij, njëjtë si dikur Kristofor Kolombo, ishin nisur me njerëz të njohur e…

VETING

Skandal: Drejtori i Urbanistikës, në Bashkinë e Sarandës, Pandi Zhonga ka qënë projektues i disa pallateve pa leje

Advertisement Dy muaj më parë drejtori i Urbanistikës, në Bashkinë e Sarandës, Pandi Zhonga është arrestuar nga policia. Gjithashtu në pranga ka rënë edhe Rovena Alikaj, juriste në ASHK Sarandë…