Konsiderohen si ogur i keq, por kuptimi i gjarpërinjve në ëndërr do t’ju befasojë

Advertisement

Gjarpërinjtë simbolizojnë ndryshime të mëdha. Nëse i keni parë personalisht, në fotografi, objekte ose ëndrra, ata tregojnë disa gjëra. Për shkak se konsiderohen si zvarranikë të rrezikshëm, besojmë se simbolizojnë gjëra të këqija. Por në fakt lëmë anash sinjalet interesante që dërgojnë.Në ëndrra, kuptimi i gjarprit është shumë i ndryshëm nga ai që i atribuohet nga mençuria popullore. Në pjesën më të madhe të rasteve, tregojnë frikë nga një rrezik që mund të shfaqet. Ëndrrat me gjarpërinj janë në përgjithësi ëndrra të cilat paralajmërojnë kujdes.Çdo kulturë i sheh gjarpërinjtë në një mënyrë të caktuar, por për disa prej tyre janë simbole të mbrojtjes, forcës së jetës, energjisë pozitive, shërimit dhe rigjenerimit. Ata sjellin mesazhe pozitive në jetën tuaj dhe tregojnë se ndryshime të mëdha do t’ju ndodhin.

Advertisement
Advertisement
489