Kanë mbërritur në Rinas edhe 150 qytetarë afganë, shkon në 607 numri i të ardhurve deri më tani

Advertisement

Kanë mbërritur së fundmi në aeroportin e Rinasit dhe 150 qytetarë afganë të tjerë.

Avioni i ardhur nga Abu Dabi është ulur në pistë rreth orës 5 të mëngjesit. 103 persona janë akomoduar në Qytetin Studenti dhe 47 të tjerë në struktura hoteljere në Durrës.

Advertisement

Në total janë 607 qytetarë afganë të ardhur në Shqipëri 4 ditët e fundit.

Advertisement
268