Ish Kryeministri Sali Berisha denoncon heshtjen e policisë për…

Advertisement

Ish kryeministri Sali Berisha denoncon heshtjen e policisë mbi rastin e një qytetari i cili ka gjetur vdekjen në krye të detyrës. Berisha cilëson se kjo ngjarje është mbajtur e fshehtë nga policia. Asnje fjale per renien ne krye te detyres dhe pergjegjesine per vdekjen e tij! Turpi i mbulofte, thotë Berisha.

Advertisement

Ja denoncimi i Berishës:

Advertisement
161