Helmohen nga ushqimi 30 studentë të Akademisë së Policisë, 4 vajza marrin mjekim

Advertisement

Disa studentë, që besohet të jenë rreth 30, dyshohet se janë helmuar sot nga ushqimi në Alademinë e Policisë.

Burime për mediat bëjnë me dije se në spitalin Ushtarak janë dërguar vetëm katër vajza, ndërsa pjesa tjetër nuk lejohet që të shkojnë në spital për të marrë mjekim. Studentët e helmuar kanë reaksion dhe të vjella, ndërsa në trup kanë shenja.

Advertisement

Atyre që nuk u lejohet që të shkojnë në spital, stafi përgjegjës i akademisë u ka thënë të mos shqetësohen pasi nuk është helmim, se përndryshe do ishin jelmuar të 300 studentët që kanë konsumuar ushqim, dhe jo vetëm një pjesë e tyre.

Advertisement
134
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com