GJKKO merr sot vendimin për ish-kryeprokurorin Llalla, avokati i tij: Çështja është e paragjykuar

Advertisement

Gjatë mbrojtjes, Hazizaj tha se ata pranojnë vetëm një mosdeklarim, por e quan gabim njerëzor. Vendimi për Adriatik Llalën do të jepet ditën e sotme në orën 13:30.

Gjatë mbrojtjes, Hazizaj tha se ata pranojnë vetëm një mosdeklarim, por e quan gabim njerëzor. Avokati i tij tha se çështja është e paragjykuar e padrejtë dhe e stisur.

Advertisement

Të gjithë mbrojtjen e avokatit, Llalla e konfirmoi vetëm duke thënë: jam dakord me avokatin.

Advertisement
242