Fluturimi në hapësirë, Bezos: Unë mund ta kisha bërë këtë fluturim edhe si CEO i Amazon

Advertisement

Megjithëse tranzicioni i udhëheqjes ishte njoftuar më parë, për të pati mjaftë spekulime nëse Bezos duhej të hiqte dorë sepse marrja e një shëtitje supersonike në buzë të hapësirës është shumë e rrezikshme për “kokën” e një nga kompanive më të mëdha në botë.

Por Bezos i tha Rachel Crane të CNN Business në një intervistë që nuk ishte rasti dhe rrethanat kështu erdhën:

Advertisement

“Unë mund ta kisha bërë këtë fluturim si CEO i Amazon dhe do të ishte mirë. Së pari, ne vërtet besojmë se ky fluturim është i sigurt. Dhe çështja është, ne e dimë që automjeti hapsinor është i sigurt. Nëse nuk është i sigurt për mua, atëherë nuk është i sigurt për askënd.” tha Bezos.

Advertisement
173
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com