Cristiano Ronaldo “mbret” në Instagram…

Advertisement

Cristano Ronaldo është “mbret” në Instagram. Sulmuesi portugez, të cilin po e pret Manchester United pasi e bleu nga Juventusi, ka 335 milion ndjekës.Në Angli, pas rikthimit të bujshëm të CR7, kanë nxituar të merren me lojërat e shifrave dhe sulmuesi ka pak rivalë aty.Të gjitha klubet e Premier League, 20, nuk kanë ndjekës sa ka Cristiano Ronaldo i vetëm. Klubet numërojnë 184 milion ndjekës në Instagram.

Advertisement
Advertisement
326