Arratisja e dështuar/ Çekaj dhe Pjetri dalin duke qeshur para gjykatës

Advertisement

Pak pasi tentuan arratisjen nga burgu 313, kanë dalë sot para gjykatës së Tiranës, Arbër Çekaj dhe Fatmir Pjetri. Por ajo që ka rënë nmë sy të gazetarëve është fakti se dyshja shihen vetëm duke qeshur.

Ata tentuan disa ditë më parë të arratiseshin, por nuk ia dolën.

Advertisement

Tashmë ata do të njihen me vendimin e Gjykatës për ta teksa kanë dënime të mëparshme.

Advertisement
258