Apeli Tirane cakton masën “Arrest Burg” për mashtruesin Andri Leka

Advertisement

Gjykata e apelit Tirane cakton masën arrest burg për mashtruesin Andri Leka, I cili u gjykua ditën e sotme në orën 09:45 minuta.

Andri Leka kërcënoi gjyqtaren A.K. pasi dyshohet se kjo gjyqtare ka cënuar me vendimmarjen e saj , interesat e bandës kriminale ku bën pjesë dhe mashtruesi Leka.

Njëkohësisht prokuroria Tiranë po heton edhe mundësinë e sajimit të kësaj njgjarje nga antarë të KPK.

Advertisement

Mashtruesi Andri Leka ka një lum kallzimesh per mashtrim me pasoja të rënda .

Rezulton se Andri Leka ka vjedhur miljona euro bankave dhe  qytetarëve të ndryshëm.

Advertisement
244